Je bekijkt nu Je meivakantie 2023 boeken? Meer dan 100 fantastische vakantieadressen + 4 tips!

Je meivakantie 2023 boeken? Meer dan 100 fantastische vakantieadressen + 4 tips!

 • Berichtcategorie:Regio

Wil jij de meivakantie 2023 boeken? Dan zit je op Supervakantievieren helemaal goed, want op onze website vind je meer dan 100 vakantieparken, glamping en campings!

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke camping, minicamping, luxe vakantiepark of een weekendje weg aan zee of op de Veluwe? Op Supervakantievieren staan allerlei verschillende vakantieparken en campings voor een heerlijk verblijf in de meivakantie 2023.

Op onze website vind je de leukste vakantieadressen in Nederland. Van het oosten tot aan het westen en van het noorden tot in het diepste zuiden van Nederland, Supervakantievieren.nl is dé vakantiebank met de meeste vakantieadressen.

Hieronder helpen we jou bij de keuze voor een leuk vakantieadres voor de meivakantie 2023.

Supervakantievieren helpt je op weg

Om je wegwijs te maken op onze website zetten we hieronder een paar tips die je helpen bij het vinden van een vakantieadres dat aansluit bij jouwe wensen en behoeftes.

Iedereen heeft natuurlijk weer zijn eigen unieke wensen, maar gelukkig is onze vakantiebank zo groot dat hierop genoeg campings en vakantieparken te vinden zijn die hierbij aansluiten.

We geven je hieronder graag vier tips, die je moeten helpen bij het vinden van een geschikt vakantieadres voor de meivakantie 2023. Lees snel verder, want hieronder verklappen we vier handige tips, die je zeker gaan helpen.

Wil je weten wanneer de meivakantie valt in jouw regio? Hier kun je de meivakanties 2023 per regio vinden.

Tip 1: moet ik snel de meivakantie 2023 boeken?

Jouw meivakantie 2023 snel boeken? Wij van Supervakantievieren raden je aan om dit twee maanden van tevoren te doen, maar begin al eerder met het oriënteren.

Steeds meer Nederlanders boeken hun vakantie vier tot zes weken voor vertrek. Nederlanders boeken dus steeds meer last minute, maar hierdoor lopen sommige wel tegen de lamp aan.

Wil je een vakantie boeken aan zee, dan ben je vier weken van tevoren al te laat of je betaald hiervoor een fors bedrag. Populaire vakantieadressen zitten twee maanden voor vertrek eigenlijk al vol.

Een tip van Supervakantievieren: oriënteer dus eerder als jij een plek wil bemachtigen op een populair vakantieadres.

Tip 2: maak gebruik van filters

We raden je aan om vooral gebruik te maken van onze handige filters, die staan op Supervakantievieren.nl. Als het goed is ben je, zoals hierboven beschreven, al aan het oriënteren geweest.

Dan weet je waarschijnlijk wel wat je wel of niet zou willen boeken in de meivakantie. Eigenlijk ben je al in je eigen hoofd aan het filteren geweest.

Wil je aan de kust zitten, in het oosten van ons land en wil je op vakantie in Groningen? Pas deze filters doe op onze website en vind veel sneller een geweldig vakantieadres voor de meivakantie 2023.

Je kunt filteren op provincies en locaties, maar ook op categorieën. De categorieën waarop je kunt filteren zijn:

 • camping;
 • familiecamping;
 • glamping;
 • honden toegestaan;
 • horeca;
 • in de natuur;
 • met zwembad;
 • privé sanitair;
 • seniorencamping;
 • visvijver.
Een man en twee kinderen roosteren marshmellows in het bos op een camping in de meivakantie.

Tip 3: op vakantie met kinderen in mei of niet?

Ga je met kinderen op vakantie in mei of juist niet? Dit is iets waar je natuurlijk bij stil moet staan, want het scheelt nogal wat geld als je buiten de meivakantie 2023 weg kunt gaan.

De meivakantie is bij uitstek de vakantieperiode dat families een weekendje, midweek of week weg gaan. Een periode waar campings en vakantieparken handig op inspelen.

Ga je een week eerder of later, dan kan dit soms heel veel schelen. Het gaat soms om honderden euro’s. Ben je dus niet verplicht om in deze periode op vakantie te gaan en heb je al gevonden op welke camping of vakantie je wilt verblijven?

Kijk dan naar plekken of vakantiehuizen, iets net voor of na de meivakantie 2023. Je boekt dezelfde vakantie, kampeerplek, vakantiehuis en faciliteiten, maar dan voor minder geld.

Tip 4: kijk naar de regio’s

Deze tip sluit aan op de tip die we je hierboven gaven. Wil je de meivakantie 2023 boeken: kijk dan goed naar de regio’s. Woon je in regio zuid en is daar de vakantie aangebroken? Kijk dan naar een regio waar het nog geen vakantie is en het liefst pas over 2 weken.

De kans is groot dat de campings en vakantieparken in deze regio voordeliger zijn dan de campings en vakantieparken, die liggen in de regio waar het al vakantie is.

Dit is een slimme manier om geld te besparen als je op vakantie met jouw kinderen gaat en toch slim wilt besparen.

Een camping / vakantiepark in de meivakantie boeken?

Wil je de meivakantie 2023 boeken? Op Supervakantievieren vind je meer dan 100 geweldige vakantieadressen. Bekijk ze hieronder snel en filter op jouw eigen wensen.

Op deze manier vind jij gegarandeerd een leuke camping of een vakantiepark dat aansluit bij jouw behoeftes en die van jouw kinderen.

Geef een reactie