Je bekijkt nu Op vakantie naar een Waddeneiland met hond, maar welke?

Op vakantie naar een Waddeneiland met hond, maar welke?

  • Berichtcategorie:Regio

Wil je op vakantie naar een Waddeneiland met jouw hond, maar weet je nog niet waar je heen gaat en waar moet je op letten tijdens het boeken van jouw vakantie naar de Waddeneilanden? Op deze vragen geven we hieronder antwoord.

We geven je enkele handige tips mee en we tippen onder andere een paar adressen waar je kunt verblijven met jouw trouwe viervoeter.

Kortom: ben je nieuwsgierig naar deze handige tips? Lees dan hieronder snel verder!

Welk verblijf kiezen voor een vakantie op een Waddeneiland met hond?

Heb je nog niets geboekt en ben je nog op zoek naar een verblijf? Hieronder vertellen we je meer over twee van onze favorieten. Eentje hiervan ligt op het Waddeneiland Ameland.

Graag vertellen we je meer over Camping Waddenzee en Metz Verhuur. Twee verschillende vakantieadressen, maar beide zijn perfect voor jouw vakantie naar een Waddeneiland met hond.

Camping Waddenzee

Deze camping ligt helemaal in het noorden in Noord-Holland. Hier ligt in een uniek landschap: Camping Waddenzee. De camping ligt op een voormalig Waddeneiland, namelijk: Wieringen. Dit gebied is ingepolderd in 1924. Hierdoor verbond dit voormalige Waddeneiland zich aan het vasteland.

Het gebied heeft nog steeds veel weg van een Waddeneiland, zoals Texel. Je vindt hier water, strand, cultuur, natuur en ontspanning. Op deze camping heb je veel ruimte en natuur. Ideaal dus voor een vakantie met jouw hond.

Je kunt hier kamperen met jouw eigen caravan, tent of vouwwagen. Voor elk kampeermiddel zit er een geschikte plek bij (ook zijn er camperplaatsen). Ook kun je verblijven in diverse prachtige accommodaties. Van Lodges tot aan Tiny Houses en Glamping tenten. Ben je dus op zoek naar een camping? Wil je op vakantie naar een Waddeneiland met hond? Dan heb je hier genoeg keuze!

Veel ruime en luxe vakantiewoningen

Nederlanders gaan vaak op vakantie naar het Waddeneiland Texel met hun hond, maar Ameland wordt steeds populairder. Ameland bied je namelijk alles voor een fanatische vakantie met hond.

Metz Verhuur, die verhuurt allerlei verschillende prachtige en luxe vakantiewoningen op het Waddeneiland Ameland. Wil je op vakantie naar een Waddeneiland met hond? Dan is dit iets voor jou. Deze organisatie verhuurt meer dan 50 verschillende vakantiehuizen op dit aan populair winnende Waddeneiland.

Deze vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en zijn ook volledig ingericht. Samen met jouw trouwe viervoeter voel jij je hier direct echt thuis. Wil je een huisje met wellness, een vakantiewoning met zwembad of ben je op zoek naar een familiehuis? Het aanbod van Metz Verhuur is enorm.

Alle villa’s staan op grote kavels. Hierdoor heeft jouw hond veel ruimte om rond te rennen. Echt diervriendelijke verblijven. De huizen liggen aan het strand, in de duinen of tegen het bos aan. Alles is dus op loopafstand en niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de hond!

Welk Waddeneiland is het geschiktst?

Welke eiland nu het geschiktst is? Dat is een subjectieve vraag. Dit hangt af van jouw wensen en behoeften. Texel telt bijvoorbeeld vier campings, maar het aanbod in Ameland is weer groter.

Ben je op zoek naar camping? Dan heb je weer meer keus op Ameland. Wil je een kort weekendje naar Texel? Dit eiland is weer makkelijker en sneller te bereiken, maar op deze manier is voor ieder Waddeneiland wel iets te zeggen.

Ameland en Texel zijn de eilanden met de meeste campings en vakantieparken. Niet alleen zijn de eilanden hondvriendelijk, maar je kunt er ook veel leuke dingen ondernemen. Wil je op vakantie naar een Waddeneiland met hond? Dan zijn zowel Texel en Ameland een geweldige keus.

Kortom: wil je op vakantie naar een Waddeneiland met hond? Dan zouden wij kiezen voor Ameland of Texel. Dit zijn hondvriendelijke eilanden met leuke campings en uitstekende faciliteiten.

Tel daarbovenop dat ze omgeven zijn door natuur, strand en zee. Dat maakt deze Waddeneilanden tot geweldige keuzes voor een heerlijke vakantie met jouw hond.

Meer weten over Texel en Ameland? Bezoek dan de volgende websites voor meer informatie over Texel en Ameland. Hier vind je meer informatie over pittoreske dorpjes, lekkere restaurants en leuke evenementen.

Geef een reactie