Je bekijkt nu Vakantie met hond

Vakantie met hond

  • Berichtcategorie:Algemeen

Wil je graag op vakantie met hond? Bij Supervakantievieren hebben we leuke vakantieparken geselecteerd waar je samen met je trouwe viervoeter naar toe kunt. Een weekendje uitwaaien aan de kust of juist middenin de mooie natuur of vlakbij een grote stad. Er zijn genoeg campings en vakantieparken om samen met je hond naartoe te gaan!

Lekker samen wandelen

Tijdens de vakantie is het heerlijk om lange wandelingen te maken met de hond. Door bijvoorbeeld de prachtige natuur van Drenthe, de kust bij Zeeland of het mooie landschap van Limburg. Op de Veluwe zijn verschillende wandelpaden die erg leuk zijn om te bewandelen met je hond. Hier ben je vaak niet de enige wandelaar met hond, waardoor je veel andere mensen en honden tegen zult komen. Een leuke manier om andere mensen te leren kennen! 

Faciliteiten voor de hond 

In veel van onze bungalowparken word er goed over nagedacht om ook de hond een fijne verblijf te geven. Sommige bungalowparken hebben daarom een hondenuitlaat plek op de vakantiepark. Waar je rustig je hond kan uitlaten en genieten van de mooie omgeving. 

Vakantie met hond

Op de volgende campings en vakantieparken kun je samen met hond terecht:

Weekendje weg met hond

Neem jij op vakantie graag je hond mee? Dat snappen wij helemaal. Op een groot deel van de vakantieparken op onze website mag je hond gewoon lekker mee op vakantie. Ga je dus een weekendje of midweek weg of ben je op zoek naar een mooi park voor je zomervakantie?

Voor hondenbezitters is het meestal fijn als de hond mee mag op vakantie. Tijdens de vakantie is het dan heerlijk om lange wandelingen met de hond te maken. Gebieden als de Veluwe zijn daarvoor natuurlijk uitermate geschikt. Maar wat dacht je van een vakantiepark aan de kust waarbij je samen met de hond lekker kunt uitwaaien op het strand.

Vakantie met de hond

Tijdens het zoeken van een vakantie met hond ontdek je snel welke vakantieparken geschikt zijn om je huisdier mee naar toe te nemen. In het selectiekader aan de linkerkant vul je dan niet alleen het aantal personen in, maar vermeld je ook om hoeveel huisdieren het gaat. Ons aanbod verandert dan direct mee met je selectie en zo zie je snel de geschikte parken.

Lekker wandelen met de hond

Vanaf je luxe bungalow op een van de huisdiervriendelijke campings en vakantieparken in Nederland wandel je zo de natuur in. Uren wandelen door de bossen of lekker ravotten op het strand. In alle jaargetijden is het heerlijk om er samen op uit te gaan! Wel zo prettig tijdens de jaarwisseling is een vuurwerkvrij vakantiepark. Supervakantievieren heeft alvast een aantal vuurwerkvrije parken voor je uitgezocht.

Geef een reactie