Je bekijkt nu Zomervakantie in Nederland

Zomervakantie in Nederland

  • Berichtcategorie:Regio

Niks is leuker dan een zomervakantie in eigen land. Nederlanders gaan graag op vakantie buiten de eigen landgrenzen, maar waarom eigenlijk? Niets is makkelijker dan een vakantie in Nederland. Je stapt de auto in en voor je het weet ben je op je bestemming. Geen lange wachttijden op het vliegveld en geen ellenlange files op de snelweg in Frankrijk. Daarnaast hoef je voor warme temperaturen ook niet naar het buitenland toe. Op een uitzondering na worden de zomers steeds warmer in Nederland. Een airco moet je inmiddels een jaar van te voren bestellen, omdat het anders niet te houden is in de zomer in huis. En het belangrijkste van alles: Nederland is veel mooier dan je denkt. Laat je verrassen en ga heerlijk op zomervakantie in Nederland!

Leuke uitjes in Nederland

In Nederland is genoeg te doen om je te vermaken tijdens de zomervakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om je een handje te helpen bij je keuze hebben we de leukste uitjes op een rij gezet:

  • De Keukenhof- Dit is een schitterend bloemenpark in Lisse. Bezoekers vanuit de hele wereld komen naar De Keukenhof om de prachtige bloemenzee te ontdekken. Je kunt er eindeloos rondwandelen, foto’s maken en de heerlijke geuren opsnuiven. Kinderen vermaken zich bij de kinderboerderij, doolhof, het speelterrein of speurtocht. Daarnaast hoef je niet de hele dag te wandelen. Je kan de bloemenvelden ook ontdekken per boot of fiets.
  • Amsterdamse grachten- Een bezoek aan de hoofdstad kan natuurlijk niet ontbreken. Wanneer je Amsterdam bezoekt zijn de schitterende grachten niet te missen. En niet alleen de grachten, maar ook de panden bij de grachten zijn om je vingers bij af te likken. Het leukste is om de grachten te ontdekken terwijl je zelf op het water bent. Daarom zijn er verschillende rondvaarten die je de mooiste plekken van de Amsterdamse grachten laat zien.
  • Waddeneilanden- De Waddeneilanden behoren tot de mooiste stukjes van Nederland. Nederland telt wel 5 Waddeneilanden: Texel, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog en Terschelling. Deze eilanden zijn te bereiken per boot. Geniet van de brede zandstranden, gezellige terrassen en prachtige cultuur.

Kies jouw vakantieadres

Nu je weet wat er onder meer te doen is in Nederland zoek je natuurlijk nog een geschikt verblijf. Ook hier helpen wij je graag bij! Lees snel verder en bekijk enkele top verblijven in Nederland voor jouw zomervakantie.

  • Vakantiepark Soof- Op de Utrechtse Heuvelrug ligt Vakantiepark Soof. Op een warme zomerdag kan je een frisse duik nemen in het buitenzwembad. Binnen of op het terras van brasserie Soof kan je terecht voor een lekkere koffie of lunch. De verblijven zijn zeer luxe en van alle gemakken voorzien.
  • Hof Welzinge- Op het Zeeuwse eiland Walcheren ten zuiden van Middelburg ligt in de luwte van de stad, tussen het groen, de boerderij van de familie de Wolf-Cazant. Op het naastgelegen perceel vindt u vier luxe vakantiewoningen onder één dak. Ontdek de unieke combinatie die Hof Welzinge u biedt. De rust en de ruimte van het platteland en het genieten van de zee en het strand.
  • Camping De Duinkant- Dit is demeest oostelijk gelegen camping van Terschelling. Camping De Duinkant biedt zowel kampeerplaatsen als accommodaties aan. Je kan hier lekker vanuit jouw vakantiehuisje prachtige wandelingen maken over de duinen en het strand. Daarnaast is het luxe kamperen op deze camping ook mogelijk! In de tunneltenten beschik je over luxe voorzieningen en bieden de tenten je de comfort die je van thuis gewend bent.

Geef een antwoord