Oostappen Prinsenmeer

Supervakantie

Oostappen Prinsenmeer

Oostappen Prinsenmeer: Voordelig genieten aan het water

Bij het Nationale Park de Groote Peel ligt Oostappen Prinsenmeer. Op dit park voor gezinnen is er enorm veel te doen. Er wordt hier met rekening gehouden met jong en oud. Zo is er niet alleen recreatie voor de kinderen, maar ook voor tieners! Er worden zelfs leuke activiteiten georganiseerd voor het gehele gezin. Kortom: een echt familiepark!

In- en outdoor zwemplezier

Bij Oostappen Prinsenmeer is er voor de echte waterratten altijd wel iets te beleven. Subtropisch genieten in het indoor zwemparadijs met je kinderen of juist je hoofd leegmaken in je hotwhirlpool? Ook kan je in de zomermaanden heerlijk ontspannen in het indoor strandbad. Hier kan je heerlijk zonnen in het gras, spelen in het water of zelfs waterfietsen huren! In het hoogseizoen (9 juli tot 3 september) zijn de glijbanen bij het strandbad ook geopend.

Horeca gelegenheden op het park

Grote of kleine trek tijdens je verblijf bij Oostappen Prinsenmeer? Dat is geen probleem! Voor de echte Brabantse gezelligheid kunt u plaats nemen op het terras met uitzicht op het water. Verder zijn er meerdere restaurants beschikbaar zodat je niet zonder keuze zit. Een snackbar mag natuurlijk ook niet missen op het park. Tot slot is er voor de feestganger op het park ook een discotheek aanwezig.

Eindeloos speelplezier bij Oostappen Prinsenmeer

Op het park is er een indoor speeltuin voor de kinderen om zich eindeloos te vermaken. Ben je op vakantie met tieners? We hebben ook een Game-zone ingericht waar zij zich met allerlei spellen zich kunnen vermaken. Tevens is er ook een bowlingbaan aanwezig waar jong en oud zich kan vermaken.

Ben je een echte sportfanaat? Je gaat je nooit vervelen bij Prinsenmeer, voor buitenactiviteiten is er een ruim aanbod, hieronder noteer ik ze.

  • Midgetgolfbaan
  • Tennisbaan
  • Tafeltennistafel
  • Basketbalveld
  • Jeu-de-boulesbaan
  • Speeltuinen
  • Airtrampoline
  • Waterfietsen

Verhuur

Vakantiepark Prinsemeer ligt pal aan het bijzondere natuurgebied 'de Peel'. Op ons park kun je diverse fietsen huren waarmee je de prachtige natuur zelf kunt ontdekken. Daarnaast kun je via de supermarkt en receptie barbecue- en gourmetstellen huren. Verder bieden zij nog fietsen en skelters aan.
Geen in om te fietsen? Oostappen Prinsenmeer biedt ook E-choppers aan waardoor je zonder moeite naar terrasjes kan of door de natuur kan rijden.
Wil je reserveren? Klik dan hier!

Oostappen Prinsenmeer

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de campingwinkel van Oostappen Prinsenmeer, de winkel beschikt elke ochtend over versgebakken, warme broodjes. En natuurlijk over een uitgebreid assortiment aan (verse) producten.

Uitjes in Noord-Brabant

Oostappen Prinsenmeer ligt nabij Asten in Noord-Brabant en

Klik hier voor meer activiteiten in Noord-Brabant

Meer informatie over Oostappen Prinsenmeer

Contactgegevens

Address
Zwemparadijs Prinsenmeer, 31, Beekstraat, Ommel, Asten, Noord-Brabant, Nederland, 5724PL, Nederland

Locatie