Oostappen Prinsenmeer

Oostappen-Prinsenmeer

Oostappen Prinsenmeer

Bij het Nationale Park de Groote Peel ligt Oostappen Prinsenmeer. Op dit park voor gezinnen is er enorm veel te doen. Er wordt hier met rekening gehouden met jong en oud. Zo is er niet alleen recreatie voor de kinderen, maar ook voor tieners! Er worden zelfs leuke activiteiten georganiseerd voor het gehele gezin. Kortom: een echt familiepark!

Oostappen Prinsenmeer heeft je veel te bieden

Wil je lekker kamperen op een staplaats met jouw eigen tent of caravan? Dat is gewoon mogelijk bij Oostappen Prinsenmeer! Je kan normale kampeerplaatsen boeken, maar je kan ook kiezen voor een plek aan het water en heb je geen zin om alles nog op te zetten als je arriveert op het vakantiepark? Boek dan één van de mooie ruime accommodaties. Hoe fijn is dat! Is de zon even te fel? Je hoeft maar een paar stappen te zetten en je staat al in het water. Een snellere manier om jezelf af te koelen is er bijna niet!

Op dit vakantiepark kan je heerlijk zwemmen in het subtropische zwembad, liggen aan het strandbad of spelen bij één van de vele speeltuinen. Zo zijn er meerdere buitenspeeltuinen waar heerlijk geravot kan worden, maar dat is nog niet alles. Bekijk op de website wat Prinsenmeer je nog meer te bieden heeft.

Kortom: Oostappen Prinsenmeer is een fantastisch park voor gezinnen!

Meer informatie over Oostappen Prinsenmeer

Contactgegevens

Address
Zwemparadijs Prinsenmeer, 31, Beekstraat, Ommel, Asten, Noord-Brabant, Nederland, 5724PL, Nederland

Locatie