meerparel

De Meerparel

meerparel

De Meerparel

Als je op zoek bent naar prachtige vakantiewoningen pal aan het water, dan is de Meerparel een plek waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Tussen Amsterdam en Alkmaar vind je dit schitterende vakantiepark. De Meerparel ligt aan het Uitgeestermeer in Noord-Holland. Een prachtige plas waar je terecht om heerlijk te genieten van het water. Of je nou met het gezin, een stel vrienden of de hele familie op vakantie wilt. Je kunt hier terecht in een van de prachtige accommodaties. Grote vakantiewoningen, appartementen en zelfs woonboten staan aan en liggen in het Uitgeestermeer.

Unieke locatie op het water

Alle woningen van de Meerparel zijn elk prachtig gelegen aan het meer. Je duikt vanuit de achtertuin zo het water in en kijkt vanuit de woonkamer direct over het prachtige Uitgeestermeer. Maar je kunt bij de Zeeparel niet alleen verblijven 'aan' het water, je kunt ook heerlijk tot rust komen in een vakantiewoning 'op' het water! In de haven van de Zeeparel liggen namelijk een aantal prachtige houseboats. Ben je een echte waterliefhebber en wil je vanuit de woonkamer een duik in het water kunnen nemen? Dan is dit dé vakantiebestemming voor jou.

Top locatie in Noord-Holland

Het Uitgeestermeer ligt op een prettige locatie in het midden van Noord-Holland. Het park is gelegen tussen Amsterdam, Alkmaar en Castricum Aan Zee, waardoor je ontzettend leuke uitstapjes kunt maken. Binnen een half uurtje rijden loop je langs de Amsterdamse grachten, binnen een kwartier ben je bij het strand en na ongeveer 20 minuten rijden ben je bij de kaasmarkt van Alkmaar. Een top locatie dus om vakantie te vieren.

Klik hier om naar de website van De Meerparel te gaan

 

Contactgegevens

Address
7, Lagendijk, Uitgeest, Noord-Holland, Nederland, 1911 MT, Nederland
Phone

Locatie