Camping Roland

Camping Roland – Speelveld

Camping Roland

Camping Roland: Beregezellig kamperen met het gezin op deze familiecamping

In het hart van een weelderig groen landschap, omringd door majestueuze bergen en kabbelende beekjes, ligt Camping Roland als een verborgen juweeltje. Deze gezellige camping is een droom die uitkomt voor avonturiers en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een vakantie-ervaring. In deze blog nemen we je mee op een virtuele reis door Camping Roland en ontdekken we waarom deze bestemming zo bijzonder is.

Een combinatie van rust en gezelligheid

Camping Roland ligt op een prachtige plek in de Limburgse natuur, tussen Nijmegen en Venlo. De camping is zeer groot en bied gelegenheid tot plek voorkeur. Zo kan je ervoor kiezen om op een groter veld te staan waar alle gezelligheid te vinden is, of juist de rust op te zoeken aan de rand van de camping.

Neem hier een virtuele tour over de camping!

Faciliteiten en Activiteiten

Camping Roland biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden. Voor gezinnen zijn er speeltuinen waar kinderen zich kunnen uitleven, terwijl ouders kunnen genieten van een kopje koffie op het terras. De camping beschikt ook over een zwembad, perfect voor een verfrissende duik op warme zomerdagen. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de sportvelden, waar je kunt voetballen, volleyballen of tennissen met medekampeerders. Ook is er een binnenspeelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, deze is voorzien van een rubberen vloer zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt Camping Roland talloze mogelijkheden. Er zijn wandel- en fietspaden die je meenemen door de natuurlijke landschappen. Het omliggende heuvel gebied biedt leuke wandelroutes die je kunt ontdekken.

Klik hier voor meer activiteiten in Limburg

Restaurant van Camping Roland

Camping Roland beschikt tevens ook over een heel gezellig eetcafé, Deze heeft een enorm gezellige sfeer waar je vanaf 13:00 kan aanschuiven voor een heerlijke lunch of zelfs een diner later op de dag. Het restaurant heeft een ruim aanbod aan gerechten, die met liefde door de vrouw van de eigenaar worden bereidt. Op de camping is ook een campingwinkel aanwezig, deze winkel heeft geselecteerd aanbod aan producten, vooral benodigdheden die u het meest gebruikt op de camping. Elke ochtend kunt u versgebakken broodjes halen bij deze campingwinkel. Zo kunt u genieten van vers brood zonder daar zelf een oven voor nodig te hebben.

Restaurant camping roland!

Zoek en boek direct je accommodatie of kampeerplek!

Contactgegevens

Address
Rimpelt 33, 5851 EK Afferden

Locatie