Vakantie mei Nederland

Geniet van het zomers weer, volle terrassen en de natuur in eigen land tijdens jouw vakantie mei Nederland. Mei is één van de mooiste maanden van het jaar. Nederlanders bloeien, net als de natuur, meteen op bij de warme zon op de huid en de gezellige terrassen.

In Nederland is de natuur prachtig met veel kleur en bloemen. Ideaal wanneer je houdt van wandelen en fietsen, maar ook wanneer je houdt van gezelligheid. Een korte vakantie mei Nederland is dan ook altijd een goed idee!

Met zijn tweeën er tussenuit of met de kinderen? De maand mei is hiervoor erg geschikt! De kinderen hebben in deze maand een week vakantie, maar ook zijn er een aantal verplichte vrije dagen voor heel Nederland, zoals Pinksteren. Dat biedt mooie kansen om een weekendje weg te gaan!

Geniet in eigen land van jouw vakantie mei Nederland

De welverdiende meivakantie voor veel basisscholieren en middelbare scholieren valt altijd eind april, begin mei. Een uitstekende week voor een week, midweek of weekendje weg in Nederland. Het weer begint al erg lekker te worden en de natuur is volop in bloei. 

Soms is mei nog mooier dan de zomer in Nederland. Zin in een wandeling in het heuvelachtige Limburg, een strandwandeling op de Waddeneilanden, genieten van zon, strand en zee in Scheveningen of een bootje varen in Friesland? Het is allemaal weer mogelijk in deze maand!

Pinksterweekend weg

Het Pinksterweekend is ideaal wanneer je er even tussenuit wilt knijpen. Je hebt de maandag nog extra vrij waardoor je een lang weekend weg kan. Wil je lekker uitwaaien aan het strand of juist een mooie fietstocht of wandeling maken op de Veluwe?

Bij supervakantievieren.nl zijn er vele opties door het grote aanbod in vakantieparken in Nederland en een aantal vakantieparken in België en Duitsland.

Op onze website staan ontzettend veel leuke vakantieparken, maar ook veel verschillende. Wil je in de meivakantie weg met de kinderen of romantisch weg met zijn tweeën? Wil je naar iets massaals of ben je op zoek naar iets wat kleinschaliger is? Een Tiny House, een grote kampeerplaats of een vakantiehuis? Op onze website staat het allemaal.

Vaak kijken wij Nederlanders naar parken en plekken in het buitenland en weten we eigenlijk niet zo goed wat ons eigen kikkerlandje ons te bieden heeft. Ons land kent namelijk prachtige vakantieparken! Van groot tot klein en van rustige parken tot aan parken met enorm veel animatie en recreatie. Maak kennis op onze website met de schitterende recreatie in Nederland.

Mama verwennen

Veel moeders zijn ontzettend druk met de zorgen voor het gezin, huis en omgeving. Het is dan ook belangrijk dat zij eens in de zoveel tijd even goed verwend worden. En wat is er nu lekkerder dan een weekendje weg? Er even tussenuit met het gezin om te ontspannen of juist gezellige activiteiten te ondernemen.

Op onze website kan je filteren op waar je naar op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiepark dat ook leuk is voor tieners of juist ontzettend kindvriendelijk is? Wij zoeken het voor je uit en zorgen ervoor dat je een bungalow naar wens krijgt en de moeders heerlijk verwend kunnen worden.

Hemelvaart

Hemelvaart is komend jaar op donderdag 30 mei. De voorlaatste dag in de maand mei. De dagen rondom Hemelvaart ben je vaak vrij en kan je genieten van een heerlijk Hemelvaartsweekend in Nederland. Beleef het lekker weer, de activiteiten en geniet van elkaar.

Vakantie mei Nederland 

Voor mooie wandelingen of fietstochten in de natuur is de maand mei prachtig. Daarnaast zijn er in mei vele activiteiten en feestdagen voor heerlijke weken, midweken of weekendjes weg met z’n tweetjes of met het gezin.