Mensen die in Amsterdam op een ijsbaan aan het schaatsen zijn tijdens hun vakantie januari Nederland.

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen met een heerlijke vakantie januari Nederland in 2022? Kom meteen tot rust in januari en geniet van leuke activiteiten! Bij supervakantievieren.nl vind je het hele jaar door de leukste campings en vakantieparken voor ieder seizoen. In januari is de winter echt begonnen en dit is door het hele land te merken. 

Wat kan je doen tijdens jouw vakantie januari Nederland?

Januari staat bekend om het koude, droge en zonnige weer. Ideaal om een dagje uit te gaan! Misschien is er dit jaar wel weer schaats- en sneeuwpret! Ook tijdens jouw vakantie januari Nederland kan je veel leuke activiteiten ondernemen.

Ga bijvoorbeeld naar de kerstgrotten in Valkenburg  of schaatsen bij Winter Village in Laren of Amstelveen. Je kan ook genieten van een verlicht Amsterdam tot en met 21 januari. Tijdens dit festival (Amsterdam Light Festival) is het centrum van de stad verlicht met prachtige lichtkunstwerken.

Verschillende kunstwerken en architecturen worden namelijk in het licht gezet en dit geeft een spectaculair beeld. Het is geen straf om dan door het centrum van Amsterdam te struinen. Nog leuker is om het allemaal vanaf het water te aanschouwen. Een dikke aanrader wat ons betreft. Een leuke activiteit om tijdens jouw vakantie januari Nederland te ondernemen.

Je kan in Amsterdam ook in de wintersferen blijven door een drankje te drinken bij het de XtraCold Icebar of te schaatsen op de enorme schaatsbaan bij het museumplein. Trek warme kleren aan en drink wat warms want ook in Nederland kan je helemaal in de winterse sferen komen.

De winter kan je ook beleven bij het IJsbeelden Festival in Zwolle. Dit festival heeft verschillende ijskunstwerken van internationale ijskunstenaars. Het is hiermee dan ook het grootste Nederlandse winterevenement. Het thema van het IJsbeelden Festival in Zwolle is dit jaar “Wereldberoemde verhalen”. Het thema belooft veel moois! Met het kristalheldere ijs kunnen er ijsbeelden tot wel 7 meter hoog worden gemaakt!

Zoals al te lezen maakt het niet of je naar het noorden, zuiden, oosten of het westen gaat want overal in het land zijn leuke en winterse activiteiten. Zo ook in het midden van het land in Arnhem. Niet alleen is de Korenmarkt leuk versiert, maar je kan ook in het Openluchtmuseum terug in de tijd. Ervaar hoe het vroeger eraan toeging in Winterse sferen.

Alles is leuk aangekleed en sfeervol verlicht. Erg leuk om te ondernemen tijds jouw vakantie januari Nederland. In de omgeving van Arnhem zijn er ook genoeg prachtige campings en vakantieparken waar je kan verblijven.

Waarom op vakantie in januari?

Januari is vaak een sombere maand. De gezellige feestdagen zijn vaak net achter de rug en het duurt wel weer even voor de volgende feestdag of vakantie eraan komt. De maand januari kan dan ook wel iets leuks gebruiken.

Door iets te ondernemen en er even tussenuit te gaan ben je hier minder mee bezig. Daarnaast vliegt de maand ook weer sneller. Kijk juist naar wat wel kan want in de maand januari worden er genoeg leuke activiteit georganiseerd. Als je maar goed om je heen kijkt dan zal je het zien! Op vakantie januari Nederland is echt leuk!

Door er even tussenuit te gaan, heb je iets om naar uit te kijken. Zo maak je van een sombere maand, toch nog iets heel leuks!

Een vakantie januari Nederland boeken

Weet je precies wat je zoekt, maar kan je het niet vinden? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantie waar jouw huisdier mee mag? Of wil je januari sportief beginnen en wil je graag dat je in de omgeving kan fitnessen?

Bekijk hieronder alle vakantieparken op onze website en zoek het perfecte verblijf uit! Zo beleef je de ideale vakantie in januari!