Wil jij er even tussenuit met een vakantie december Nederland? In deze drukke maand begint de winter en eindigt het jaar. Daarnaast begint voor de scholen de lang verwachte kerstvakantie. Veel mensen willen in deze maand er even lekker tussenuit zowel voor, tijdens als na de feestdagen. Even gezellig met de familie genieten in Nederland.  Wij hebben daarom alle opties alvast voor jou op een rijtje gezet, zo kan jij gemakkelijke keuzes maken over jouw vakantie december Nederland!

vakantie december Nederland

Vakantie december Nederland

Wil je graag weg in de kerstvakantie? De Kerstdagen vallen midden het weekend dit jaar. Dit betekent dat je met kerst rustig een weekendje weg kan en als je tussen kerst en oud en nieuw vrij neemt, dan kan je genieten van een lange week vakantie, december is daar de ideale maand voor. In heel Nederland kan men genieten van de kerstsfeer in december. Er zijn bijvoorbeeld vele kerstmarkten door het hele land, maar ook net over de Duitse grens.

Daarnaast zijn de schaatsbanen geopend en hebben pretparken speciale kerstacties. Hierdoor is er voor jong en oud genoeg te doen. Ben je bijvoorbeeld al eens met de kinderen bij de Winter Efteling geweest? Hier kun je sprookjesachtig genieten van de winter met het gezin. Bekijk hier alle vakantieparken in heel Nederland. Er zijn genoeg activiteiten te doen in december! Natuurlijk kun je ook gewoon even bijkomen, warm worden en genieten van een warme chocolademelk met marshmallows in een van onze bungalows of huisjes. 

Weekend weg met sinterklaas

Sinterklaas is natuurlijk helemaal in het begin van de maand december. Misschien heb je hier nooit over nagedacht, maar veel Nederlanders genieten in het weekend van 5 december van een weekendje op vakantie. Het maakt sinterklaas voor jong en oud nog net even iets specialer, want is er iets leukers dan op vakantie én cadeautjes krijgen? De kids moeten dan van tevoren wel even een briefje in de schoen doen om sinterklaas te informeren. Op verschillende parken komt sinterklaas soms zelfs even op bezoek bij alle huisjes. Dat is echt een vakantie om nooit meer te vergeten!

Last-minute kerstvakantie boeken

Ben je op zoek naar een last-minute kerstvakantie? Boek dan direct online onze laatste vakantiehuisjes op een van onze Vakantieparken in Nederland of Bungalowparken in Duitsland. Last minute vakanties zijn vaak iets goedkoper dan de normale prijs, maar er zit wel een klein risico aan verbonden natuurlijk, want er is kans dat het huisje waar jouw oog op was gevallen helaas al weg is. Vaak is dat gelukkig niet het geval en is er altijd nog wel een huisje voor je over, dit is daarom een goede optie om geld te besparen!

Luxe vakantiehuisjes

Wanneer het zo koud is als in december, is de warmte opzoeken geen gek idee. Even heerlijk ontspannen en warm worden in een luxe vakantiehuisje. Op verschillende parken kun je genieten van een comfortabele bungalow met een heerlijk houtvuurtje. Hier kan je samen met je partner, familie of met vrienden helemaal tot rust komen. Een echt houtvuur is dan ook extra lekker wanneer het weer buiten koud is. Je kunt dan lekker onder een kleedje naar de leukste kerstfilms kijken met chocomelk en popcorn, dat is echt het ultieme december vakantiegevoel.

Vuurwerkvrij park

Wil je in alle rust de jaarwisseling vieren zonder last te hebben van vuurwerk? Dit kan op een aantal vuurwerkvrije bungalowparken. Hierdoor ontloop jij, de kinderen of de huisdieren het geknal en het lawaai van vuurwerk. Je kunt gewoon gezellig Oud & Nieuw vieren met oliebollen en champagne, alleen zonder vuurwerk! Dé ideale oplossing voor alle bange huisdieren en kinderen, dus ook met kerst en oud & nieuw vakantie december Nederland!