Een stelletje die naar de zonsondergang kijkt tijdens hun vakantie april Nederland

Vier vakantie april Nederland. De lente is begonnen en dat is een mooi moment n! Het weer wordt zacht, de zon schijnt en de lucht is helder. April is dan ook een fijne maand om er even tussenuit te gaan. De eerste maanden van het jaar zitten erop en het duurt nog even voor de zomervakantie. Daarnaast zijn er nog een aantal vrije dagen op de planning in de maand April. Ideaal voor een vakantie in april in Nederland!

Vier Pasen in eigen land tijdens jouw vakantie april Nederland

Op zondag 21 april is het Pasen, en dan zitten we alweer een tijdje in de maand april. Vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag heb je een extra lang weekend. Het Paasweekend is een geliefd weekend voor een weekendje weg. Niet alleen is het een erg gezellig weekend, ook de natuur staat in bloei en de dagen duren weer langer. Kies je voor een week, midweek of weekend weg met Pasen? Bij supervakantievieren.nl kan je terecht bij de gezelligste vakantieparken in Nederland.

Weekendje weg met Koningsdag

Koningsdag valt dit jaar op een woensdag en dat breekt lekker de week. Ieder jaar is het op 27 april weer een groot feest in vele steden in Nederland. Je kan er voor kiezen om dit te gaan vieren, of misschien wel er even tussenuit te gaan! Je kan een bungalow huren op een vakantiepark dichtbij een grote stad waar Koningsdag uitgebreid gevierd wordt. Of je kan juist naar een rustige omgeving om deze drukke dag te ontkomen. Het is in ieder geval een heerlijk weekend met vele activiteiten.

Er even tussenuit

De meeste Nederlanders nemen 24 van hun 25 vakantiedagen op. Nederlanders gaan er dan ook graag af en toe even tussenuit. En terecht! In Nederland zijn we gewend altijd te moeten presteren tijdens het studeren en op het werk. Wanneer je er even tussenuit gaat, kan je helemaal ontspannen en tot rust komen.

Alle stress even vergeten zodat je er daarna weer helemaal tegenaan kan gaan. April telt diverse feestdagen en vrije dagen. Dit maakt het een ideale gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Vier daarom jouw vakantie in april in Nederland!

Je kan alle kanten op

Vier jouw vakantie in april in Nederland want je kan in deze mooie maand alle kanten op. De zon schijnt met het jaar steeds feller en eerder en daarom is april een mooie maand om op vakantie te gaan. Lekker fietsen op de Veluwe in het oosten van het land? Genieten van de eerste zonnestraaltjes aan de kust in een Beachclub? Varen in Friesland op het rustige water of een lange wandeltocht in het heuvelachtige Limburg maken? Het is allemaal mogelijk in deze mooie maand.

Een vakantie april Nederland is daarom een uitstekende optie want je hebt meerdere opties. Boek hierbij een passende camping of vakantiepark als mooie uitvalsbasis om jouw wandeltocht te maken of waarvan je vandaan dichtbij het strand bent.

Kortom: vakantie april Nederland is een goed idee! In deze maand vallen veel feestdagen en dit maak het nog aantrekkelijker om vakantie april Nederland te vieren. Er even tussenuit doet veel wonderen! Kom even tot rust en laadt jezelf weer op. De zon, de blauwe lucht, de flora en fauna die weer beginnen op te bloeien en de dagen die steeds langer worden. Het is allemaal goed voor je gemoedstoestand!

Een heerlijke vakantie april Nederland

Bij supervakantievieren.nl kan je makkelijk en snel zoeken in een ruim aanbod van vakantieparken en campings in Nederland en enkele parken in België en Duitsland. Van kleine, rustige vakantieparken tot parken met veel bungalows en volop faciliteiten en alles wat daar tussenin zit. Kortom: het is een goed idee om jouw vakantie in april in Nederland te vieren want de keus is reus!