Vakantiepark Molenwaard

Supervakantie

Vakantiepark Molenwaard

Avontuurlijk overnachten in Ottoland

Midden in het Groene Hart ligt Vakantiepark Molenwaard. Op dit nieuwe vakantiepark overnacht je in leuke thema-accommodaties zoals een Fien & Teun Boerderij, een Kinderdijk Cottage of een Avonturentent. De accommodaties zijn geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen. Op het vakantiepark zijn meerdere speeltuinen, op de Boerderij kan je knuffelen met dieren en in de natuurplas kan je heerlijk zwemmen.

Fien & Teun

Boerinnetje en boertje Fien en Teun logeren ook op Vakantiepark Molenwaard. Zij slapen in hun eigen Boerderijtje en elke dag vertellen zij op een muzikale manier de leukste verhalen over het leven op de boerderij. Fien en Teun hebben hun ook eigen televisieserie tijdens het blok 'Telekids Mini's' bij RTL Telekids op RTL 8. Zo kan je voor je vakantie alvast kennis maken met Fien en Teun. Ze zijn ook dagelijks te vinden op Avonturenboerderij Molenwaard voor een dikke knuffel en een leuke foto.

Polderpaspoort

Ieder kind krijgt bij het verblijf een Polderpaspoort. Met dit paspoort ga je op avontuur door de polder Alblasserwaard en ontdek je de meest bijzondere plekjes op en buiten Vakantiepark Molenwaard. Op het vakantiepark kan je op bezoek gaan bij Fien en Teun, de dieren voeren, knutselen en deelnemen aan nog veel meer leuke activiteiten. Het Polderpaspoort staat ook vol met leuke dag uitjes in de omgeving! Ontdek steden in buurt van Ottoland zoals Rotterdam, bezoek UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk of ga naar Nationaal Park De Biesbosch. Bij elke activiteit krijg je een stempel in het paspoort, zo ga je aan het eind van de vakantie naar huis met een paspoort vol stempels en herinneringen!

Klik hier om naar de website van Vakantiepark Molenwaard te gaan

Contactgegevens

Address
5, Bloklandsekade, Ottoland, Molenlanden, Zuid-Holland, Nederland, 2975LA, Nederland
Phone

Locatie