Vakantiepark Het Lierderholt

Supervakantie

Vakantiepark Het Lierderholt

Camping op de Veluwe

Wat je vindt op onze camping op de Veluwe? Dat is rust, ruimte en prachtige natuur... Want wat is de Veluwe toch mooi! Ben je op zoek naar een rustgevende en ontspannen vakantie, wil je een actief weekendje eropuit of de combinatie maakt het tot jouw ideale vakantie? Op onze camping op de Veluwe is alles aanwezig voor een geslaagde vakantie! Kom je ook genieten van een welverdiende vakantie op onze camping op de Veluwe? Vanuit een accommodatie of een kampeerplaats loop je zo dit mooie natuurgebied in.

Kamperen op de Veluwe

Wil je bij ons komen kamperen op de Veluwe? Dat is mogelijk! Je bent op onze camping op de Veluwe welkom met jouw toercaravan, tent, vouwwagen en camper voor een lang, maar ook kort verblijf. U kunt kiezen voor een plek aan een rustig laantje of op één van de kampeervelden. Het mooie aan de kampeervelden, waar je op staat, is dat er veel moderne speeltoestellen aanwezig zijn. Zo kan je de kinderen altijd in de gaten terwijl je zelf bij de tent zit. Een mooie win-win situatie!

Wist je dat deze camping op de Veluwe ook kampeerplaatsen met privé sanitair biedt?

Naast kamperen in uw eigen kampeermiddel is het ook mogelijk om een accommodatie te huren. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar zoals chalets of een boslodge. Ook is er een wellnesschalet beschikbaar.

Vakantiepark Het Lierderholt met zwembad

Leuke kindercamping met zwemmogelijkheden

Op Het Lierderholt is een groot verwarmd buitenzwembad met waterglijbanen. Maar dat is niet alles! Er zijn ook 3 superlange toffe waterglijbanen voor kinderen én volwassenen. En voor de kleintjes is het spraypark met waterstralen, douchetoren, fonteintjes en veel meer. Vakantiepark Het Lierderholt is dus een echte kindercamping in Nederland dus!

Klik hier om naar de website van Vakantiepark Het Lierderholt te gaan

Contactgegevens

Address
Vakantiepark Het Lierderholt, Spoekweg, Beekbergen, Apeldoorn, Gelderland, Nederland, 7361TM, Nederland

Locatie