Vakantiepark Delftse Hout

Supervakantie

Vakantiepark Delftse Hout

Mooie stadscamping in Delft

Vakantiepark Delftse Hout is een luxe stadscamping met kampeerplekken voor caravans, campers en tenten maar ook is er ruime keuze uit unieke verhuuraccommodaties. Er zijn ook comfortplekken te reserveren, dit zijn verharde grasplekken met stroom en een eigen wateraansluiting. De verschillende soorten accommodaties zijn beschikbaar van 2 personen tot 6 personen.

Ontdek omliggende steden

Vakantiepark Delftse Hout is de perfecte uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan omliggende steden zoals Delft, Den Haag en Rotterdam. Met een kwartiertje lopen bent u in het hart van het oude centrum van Delft. Als u andere steden zoals Den Haag of Rotterdam wilt ontdekken is dit goed te doen met het openbaar vervoer. Vanaf  het vakantiepark gaat bus 63 die u naar het station van Delft brengt. Vanaf hier kunt u de tram naar Scheveningen nemen, of met de trein naar Rotterdam of Den Haag gaan.

Nieuw sanitairgebouw en receptie

Het nieuwe moderne sanitairgebouw en de nieuwe receptie zijn geopend vanaf seizoen 2021. Uniek zijn de echte Delfts Blauwe tegels die in de receptiebalie en op verschillende plekken in het sanitairgebouw zijn verwerkt. Het sanitairgebouw beschikt over een mindervalide sanitair en familiedouches met kinderfaciliteiten. Bij de receptie kunt u elke ochtend terecht voor vers afgebakken broodjes.

Klik hier om naar de website van Vakantiepark Delftse Hout te gaan

Contactgegevens

Address
5, Korftlaan, Delftse Hout, Delft, Zuid-Holland, Nederland, 2616LJ, Nederland

Locatie