Strandcamping Oase

Supervakantie

Strandcamping Oase

Strandcamping Oase ligt aan de schitterende kustplaats Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee is een populaire badplaats onder Nederlanders, Duitser en Belgen. Vanaf deze camping loopt u zo het strand op. Dit is de perfecte plek om te genieten van een mooie zonsopkomst of zonsondergang. Kom genieten op deze camping en beleef het zelf!

Kamperen aan de kust

Als u wilt kamperen aan zee bent u bij Strandcamping Oase aan het juiste adres. Het strand van Julianadorp aan Zee is één van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Binnen vijf minuten loopt u van de camping naar het strand, een perfecte afstand voor een wandeling met kinderen of om even de hond uit te laten. Onze camping heeft ruime kampeerplaatsten van gemiddeld 100 vierkante meter groot en iedere plaats beschikt over een water en elektriciteit punt (10 ampère). Let op dat u hiervoor wel uw eigen eurostekker meeneemt. Deze plekken zijn geschikt voor caravans, campers, vouwwagens en tenten. Wat ook goed is om te weten is dat er ook honden zijn toegestaan op onze camping. Per plaats is één hond toegestaan, deze moet wel ten alle tijden zijn aangelijnd.

Stacaravan aan zee

Strandcamping Oase verhuurt ook vier types stacaravans. In deze chalets kan uw vakantie direct beginnen. De chalets zijn gezellig ingericht en hebben een eigen terras. Voor kinderen is het een perfect uitvalsbasis om buiten te spelen en nieuwe vriendjes te maken. De verschillende types zijn:

  • Chalet type Oahu
  • Chalet type Tanna
  • Chalet type Maui
  • Duinlodge Samoa

Klik hier om naar de website van Strandcamping Oase te gaan

Contactgegevens

Address
Zanddijk, Julianadorp, Den Helder, Noord-Holland, Nederland, 1787PP, Nederland

Locatie