Strandcamping Duinoord

Supervakantie

Strandcamping Duinoord

Vakantie op de Waddeneilanden

Als u op zoek bent naar een leuke camping op de Waddeneilanden bent u bij Camping Duinoord op Ameland aan het juiste adres. De camping ligt verscholen achter de duinen, grenzend aan het Noordzeestrand bij Nes. Binnen enkele minuten lopen bent u op het strand. Het noordelijke deel van de camping bestaat uit vaste standplaatsen en op het veld aan de bosrand is er plaats voor kampeerders. U heeft de keuze uit verschillende soorten kampeerplaatsen:

  • Tentplaats klein
  • Tentplaats groot
  • Caravan/camperplaats

Strandvakantie Ameland

Er even heerlijk tussenuit in eigen land. Ervaar hoe het is om op het eiland Ameland te slapen op Strandcamping Duinoord. Het enige licht wat je 's nachts ziet is de vuurtoren. Hier ontdek je de rust van het  waddengebied. Op Ameland kan je heerlijk fietsen door de duinen, schelpen zoeken op het strand of genieten in de mooie natuur. Camping Duinoord is de perfecte uitvalsbasis om het hele eiland te ontdekken.

Huur een comfortabele Glampingtent

In de nieuwe GlamLodge tent van Rent-a-Tent beleeft u een echte glampingvakantie! De tent is geschikt voor 5 personen en heeft een moderne uitstraling. In de GlamLodge zit een douche en toilet cabine, dus u hoeft niet naar het sanitairgebouw te lopen. De tent is van alle gemakken voorzien en de tent staat op een houten vlonder, dus bij regen hoeft u niet bang te zijn voor natte voeten.

Klik hier om naar de website van Strandcamping Duinoord te gaan

Contactgegevens

Address
Camping Duinoord, Nes, Ameland, Friesland, Nederland

Locatie