Recreatieboerderij Tergracht

Tergracht

Recreatieboerderij Tergracht

Rust en natuur

Recreatieboerderij Tergracht is een kleinschalige camping dat in een betoverend landschap met heuvels en dalen ligt. Vanaf de camping heeft u uitzicht op 't Geuldal waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Recreatieboerderij Tergracht ligt in het puntje van Limburg, waardoor u het gevoel krijgt dat u in het buitenland bent. Veel van de natuur in deze omgeving is een Natuurmonument. Naast het ontdekken van de prachtige natuur in de omgeving is het ook leuk om een bezoek te brengen aan omliggende steden zoals Valkenburg, Maastricht en Luik.

Zoals de naam het al zegt is Tergracht ook een boerderij. In de omliggende weiden lopen zo'n 60 Blonde d'Aquitainer koeien. Ook staan er veel verschillende soort fruitbomen zoals appel-, peer-, kersen-, pruimen- en walnotenbomen. Ook doet Recreatieboerderij Tergracht al lang aan krinlooplandbouw. Mais, stro, hooi en kuilgras wordt zelf geteeld. Stalmest wordt gebruikt op eigen grond. Het is een echt familiebedrijf en is inmiddels onder beheer van de 6e generatie.

Kamperen op de boerderij

Als rust en natuur voor u één van de belangrijkste redenen is om te kamperen bent u van harte welkom op de camping van Recreatieboerderij Tergracht. Deze camping heeft ruime plekken, bijna allen met een uitzicht over natuurgebied 't Geuldal. Het unieke heuvellandschap nodigt u uit voor een mooie wandeling of fietstocht. De kampeerplekken hebben allemaal 6 ampère stroom en u heeft gratis wifi op de gehele camping. De hond (mits aangelijnd) is ook welkom.

Klik hier om naar de website van Recreatieboerderij Tergracht te gaan

Contactgegevens

Address
Plaatweg, Terpoorten, Epen, Gulpen-Wittem, Limburg, Nederland, 6285, Nederland

Locatie