Parc La Clusure

Supervakantie

Parc La Clusure

Vakantie in de Ardennen

Glooiende heuvels, unieke wouden en pittoreske dorpjes - een paradijs voor wandelaars en levensgenieters, in het hartje van de Ardennen. Welkom op camping Parc la Clusure; het vakantiepark waar gastvriendelijkheid de toon bepaalt. Sinds 2019 is Parc La Clusure aangesloten bij Sandaya! Tevens is het luxe vakantiepark aangesloten bij Bestcamp.

Kamperen in de Ardennen

Kies voor uw tent, caravan of camper een plekje uit op camping Parc La Clusure en geniet elke ochtend van het bijzondere uitzicht over de Belgische Ardennen met zijn weidse groene landschappen waar de natuur heer en meester is. In het voor- en naseizoen is de camping vooral populair onder senioren en in het hoogseizoen is het een echte familiecamping.

Huur een accommodatie

Camping Parc La Clusure heeft een ruim aanbod aan verhuuraccommodaties. Voor iedereen zit er een geschikte accommodatie bij! Er zijn mogelijkheden om met vrienden te komen en er zijn aparte accommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden.

Veel faciliteiten

Camping Parc La Clusure heeft veel uitstekende voorzieningen. Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen en voor informatie over de omgeving. Tegenover de receptie bevindt zich de campingwinkel die 7 dagen per week is geopend. Verspreid over de camping staan 3 verwarmde sanitairgebouwen. Langs de camping stroomt het riviertje de L'Homme wat op warme dagen perfect is voor kleine kinderen. Het zwembad is verwarmd (ongeveer 25 graden) en naast het zwembad bevindt zich de Bikinibar waar u terecht kan voor een hapje en drankje. Culinair genieten kan in het sfeervolle restaurant Le Val Joli. Of kom naar het grand-café, met z'n heerlijke terras: dé plek om samen te genieten van een hapje en een drankje.  Heeft u zin in een patatje? Loop dan even naar de Doegie's Diner waar u patat, lekkere snacks en pizza's kunt halen. Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie is er een dagelijks recreatieprogramma. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.

Klik hier om naar de website van camping Parc La Clusure te gaan

Contactgegevens

Address
Parc La Clusure, Chemin de la Clusure, Bure, Tellin, Neufchâteau, Luxemburg, Wallonië, 6927, België

Locatie