koudenburg

Parc Koudenburg

koudenburg

Parc Koudenburg

Gelegen op het Ameland ligt het prachtige vakantiepark Parc Koudenburg. Of je nou wilt kamperen of lekker wilt verblijven in een luxe accommodatie, er is voor iedereen wat wils op dit complete park. Je viert in ieder geval vakantie op een geweldige locatie. Het vakantiepark ligt namelijk tussen de duinen van West-Ameland. Vanaf jouw campingplaats loop je binnen 10 minuten naar het enorme Amelandse strand, waar je lekker van de zon kunt genieten, de zee in kan duiken of een mooie strandwandeling kunt maken.

Een vakantiepark voor elk gezin

De mogelijkheden van dit vakantiepark zijn eindeloos. Wil je liever verblijven in een chalet, villa of glampingtent? Of kom je liever met eigen kampeerspullen naar Ameland. Voor elk gezin heeft dit park een mooie plek om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven.

Daarnaast is er op dit park enorm veel te doen! Er bevindt zich een schitterende golfbaan, waar golfliefhebbers even heerlijk een balletje kunnen slaan. Wil je liever een echte gezinsactiviteit doen? Huur dan een e-bike of e-chopper en tour lekker door het uitgestrekte duinlandschap. Ook kinderen zullen hier ongetwijfeld een heerlijk vakantiegevoel krijgen. Zo is er skelterverhuur, een animatieteam en speeltuin met trampoline.

Klik hier om naar de website van Parc Koudenburg te gaan

Contactgegevens

Address
42, Oosterhiemweg, Hollum, Ameland, Friesland, Nederland, 9161 CZ, Nederland

Locatie