Oostappen Park Blauwe Meer

Oostappen Park Blauwe Meer

Oostappen Park Blauwe Meer

Oostappen Park Blauwe Meer: genieten in Lommel

Midden in de groene Belgische stad Lommel vind je Park Blauwe Meer, de bossen, het meer en de faciliteiten zorgen voor plezier voor het hele gezin.

Veel faciliteiten

  • Strandbad met ligweide
  • Grote overdekte centrumvoorziening
  • Diverse horecavoorzieningen
  • Recreatie voor kinderen en tieners

Kamperen en accommodaties

De kampeerplekken op Park Blauwe Meer bieden alle mogelijkheden en gemakken die de hedendaagse kampeerder mag verwachten. Je kan kiezen uit een kampeerplaats in het bos of nabij het water. Hier is kamperen een gezellig samenzijn op de mooie kampeervelden. Er zit altijd wel iemand klaar voor een praatje, een potje kaarten of een zomerse barbecue. De kinderen hebben al snel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt en zie je eigenlijk de hele dag niet meer...

Als je geen eigen kampeermiddel hebt kan je één van de accommodaties huren. Je kan kiezen uit verschillende soorten chalets voor 4 of 6 personen. Alle verhuuraccommodaties, zijn voorzien van alle gemakken: een gemeubileerde zithoek met TV en centrale verwarming, keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, 4 pits kooktoestel en keukeninventaris, badkamer met toilet, douche en wastafel. Ook beschikt Oostappen Park Blauwe Meer over twee moderne groepsaccommodaties, één accommodatie voor 16 personen en één voor 24 personen.

Klik hier om naar de website van Oostappen Park Blauwe Meer te gaan

Contactgegevens

Address
Blauwe Meer, 169, Kattenbos, Lommel, Maaseik, Limburg, Vlaanderen, 3920, België
Phone

Locatie