Oostappen De Berckt

De Berckt

Oostappen De Berckt

In de buurt van De Maas en dichtbij het dorp Baarlo ligt Oostappen De Berckt. Een fijn vakantiepark dat ligt verscholen in het heuvelachtige Limburgse landschap. Je kan op dit vakantiepark terecht met jouw eigen tent, caravan of vouwwagen, maar ook kan je hier een accommodatie huren. Daarnaast zijn er veel faciliteiten aanwezig voor jong en oud.

Oostappen De Berckt: een royale camping

Op zoek naar dat ultieme kampeergevoel? Op vakantiepark De Berckt ervaar je dat zeker! De plaatsen zijn royaal, maar het is vooral een gezellig samenzijn. Een spelletje spelen, een praatje maken of samen barbecueën? Contact is snel gelegd. De kampeerplaatsen bieden je niet alleen veel comfort, maar ook veel gezelligheid. Je wilt iets meer luxe? Boek dan één van de mooie, knusse en gezellige accommodaties

Geniet van de royale faciliteiten want op dit park is niet zomaar een zwembad aanwezig, maar een subtropische! Ook kan er gesport worden op het sportveld want er is een basketbalveld en tennisbaan aanwezig.

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het enorme speeltoestel in de vorm van een kasteel. Het ziet er niet alleen leuk uit want het is ook enorm leuk! Is het weer slecht? Dan kan er ook binnen gespeeld worden. Onder andere is er een dartbord, tafeltennistafel en vele speelautomaten aanwezig. Wie daag jij uit?

Meer informatie over Oostappen De Berckt

Contactgegevens

Address
De Berckt, Napoleonsbaan Noord, Schafelt, Baarlo, Peel en Maas, Limburg, Nederland, 5991, Nederland

Locatie