Landgoed ‘t Wildryck

landgoed-t-wildryck
Popular

Landgoed ‘t Wildryck

Verscholen tussen de prachtige bossen in het Drentse landschap ligt het grote Landgoed 't Wildryck. Kom hier tot rust en geniet van de fluitende vogels en onttrek je uit de dagelijkse sleur. Een groot natuurgebied met mooie accommodaties en kampeerplaatsen.

Het grote mooie Landgoed van het Wildryck

Dit grote landgoed heeft iedereen wat te bieden want de keuze is hier enorm! Wil je lekker kamperen op een ruime kampeerplaats? Liever een eigen luxe tent of chalet? Er zijn zelfs kampeerplaatsen met privé sanitair aanwezig. Dit mooie landgoed heeft je veel te bieden.

Niet alleen heeft 't Wildyrck je veel te bieden op het gebied van overnachtingsmogelijkheden, maar ook de voorzieningen zijn tip top! Er is een prachtig zwembad aanwezig, maar ook kan je heerlijk eten & drinken in het mooie restaurant. Er is animatie aanwezig voor de allerkleinsten en er is van alles aanwezig op het gebied van sport, spel en entertainment!

Het mooie Drenthe

Vergeet ook niet het mooie Drenthe te verkennen want die mag er ook wezen. In deze provincie kan je heel goed cultuursnuiven, maar ook kan je dagjes uit plannen die vol met actie zitten. De natuur is hier ook adembenemend mooi en nodigt uit om er doorheen te wandelen of fietsen. Zijn de kinderen mee? Bezoek dan bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo of Plopsa Indoor Coevoerden. Kortom: op het park en ook daarbuiten is er genoeg te beleven!

Meer informatie over Landgoed 't Wildryck

Contact Information

Address
Landgoed 't Wildryck, 13, Groningerweg, Diever, Westerveld, Drenthe, Nederland, 7981LA, Nederland
Phone

Location