Hof Welzinge

Hof Welzinge

Hof Welzinge

Luxe vakantiewoningen in Zeeland

Op het Zeeuwse eiland Walcheren ten zuiden van Middelburg ligt in de luwte van de stad, tussen het groen, de boerderij van de familie de Wolf-Cazant. Op het naastgelegen perceel vindt u vier luxe vakantiewoningen onder één dak. Ontdek de unieke combinatie die Hof Welzinge u biedt. De rust en de ruimte van het platteland en het genieten van de zee en het strand.

Groepsaccommodatie

Gaat u op vakantie met meerdere gezinnen of heeft u iets te vieren?  Hof Welzinge is ook in zijn geheel of met meerdere woningen af te huren. Erg leuk om met heel de familie of als vriendengroep de locatie voor uzelf te hebben en van daar uit allerlei activiteiten te ondernemen. De privacy van uw eigen gezin in een eigen woning en de gezelligheid van de groep op de gehele locatie.

Er is van alles  te beleven

Lekker met een boek op het terras bij uw vakantiehuis genieten van de rust en de ruimte. Of heerlijk wandelen langs de weilanden en genieten van het coulisselandschap. Volg de watergang richting de schelde en Fort Rammekens. Geniet van de vele schepen die voorbij varen… Of cultuur proeven en musea bezoeken in de monumentale steden Vlissingen en Middelburg.

Klik hier om naar de website van Hof Welzinge te gaan

Contactgegevens

Address
9, Landbouwweg, Ritthem, Vlissingen, Zeeland, Nederland, 4389VL, Nederland
Phone

Locatie