Familiepark Camping Goolderheide

Familiepark Camping Goolderheide

Familiepark Camping Goolderheide

Familiepark Camping Goolderheide: meer dan een vakantiepark

Familiepark Camping Goolderheide is meer dan gewoon een vakantiepark. Allereerst is de ligging van camping Goolderheide prachtig: midden in de natuur van Belgisch Limburg. Camping Goolderheide is een ANWB camping in Bocholt, Belgisch Limburg. In vroegere tijden was het gebied moerassig en nat, vol met magie en mystiek. Een prachtige omgeving voor kinderen dus.

Ruime kampeerplaatsen

Avonturiers en kampeerders hebben ruimte nodig. Logisch dus dat de kampeerplaatsen op Familiepark Goolderheide ruim en vrij zijn. Uitstekende sanitaire voorzieningen zijn altijd dicht in de buurt.

Gezellige accommodaties

Vakantie vieren in een luxe accommodatie, omgeven door veel groen? De stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en bieden u alle comfort van thuis. Origineel overnachten doet u in een Coco tent, Familietent of Hobbit huisje. Verblijf in het originele Hobbit Huisje omgeven door veel groen en ervaar de sprookjesachtige sfeeren. Laat uzelf onderdompelen in de wereld van de Hobbits.

Veel faciliteiten

Op Camping Goolderheide vindt u veel waterplezier! Maar liefst drie buiten zwembaden wachten vanaf Hemelvaart op jullie watercapriolen. Daarnaast ligt er ook een natuurplas met zandstrand en ligweide op de camping. In het hoogseizoen zorgt het recreatieteam voor leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden.

Klik hier om naar de website van Familiepark Camping Goolderheide te gaan

Contactgegevens

Address
Goolder, Bocholt, Maaseik, Limburg, Vlaanderen, 3950, België

Locatie