Camping Zavelbos

Camping Zwavelbos

Camping Zavelbos

Camping in de natuur

Verscholen in de bossen van Nationaal Park Hoge Kempen vindt u de mooie kampeerplaatsen, jaarplaatsen en vakantiewoningen van Camping Zavelbos. Als natuurliefhebber zal u zich hier direct thuis voelen. Met meer dan 12.000 hectare heide- en boslandschap is Nationaal Park Hoge Kempen een fantastische plek. Vanaf de camping loopt u zo de natuur in en bij de toeristische kantoren in de omgeving kunnen wandel- en fietskaarten gekocht worden.

Kamperen in het bos

Op Camping Zavelbos kan u kamperen tussen de bossen en vennen van Nationaal Park Hoge Kempen. De kampeerplekken op Camping Zavelbos liggen in het groen of aan het water. U heeft de mogelijkheid om te komen kamperen op een kampeerplaats, een camperplaats of op de tentweide. Als u geen eigen kampeermiddel heeft is het ook mogelijk om een vakantiewoning voor 5 personen of een glamping tent voor 6 personen te reserveren. Geniet in luxe van het kampeerleven!

Faciliteiten voor een comfortabel verblijf

In Taverne 't Zaveltje worden de lekkerste gerechten geserveerd. Voor een snelle hap kan u terecht bij de frituursnackbar. Kinderen kunnen zich vermaken in de grote speeltuin met klimtoestellen en schommels. Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van het Waterspeelparadijs van Wilhelm Tell, dit binnen- en buitenzwembad ligt op 6 kilometer van Camping Zavelbos. Hobby vissers kunnen zich uitleven in de visvijver.

Klik hier om naar de website van Camping Zavelbos te gaan

Contactgegevens

Address
Taverne 't Zaveltje, 1, Kattebeekstraat, Opoeteren, Maaseik, Limburg, Vlaanderen, 3680, België

Locatie