Camping Vinkenhof

Camping Vinkenhof

Camping Vinkenhof

Rust en gezelligheid op Camping Vinkenhof

Aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg vindt u onze 4-sterren camping. Midden in het groene Limburgse heuvellandschap in nationaal park "het Gerendal". Ervaar de unieke locatie bij het schilderachtige dorp Schin op Geul. Op Camping Vinkenhof vindt u comfortabele accommodaties en gezellige kampeerplekken.

Knusse accommodaties

Beleef de gemoedelijke sfeer van Zuid-Limburg in de knusse verhuuraccommodaties. De écht Limburgse accommodaties staan op de mooiste plekjes van de camping. Ervaar de gastvrijheid, gemoedelijkheid en de rust in uw eigen verblijf. De verhuuraccommodaties zijn voorzien van alle gemakken, waardoor uw vakantie direct kan beginnen!

Gezellig kamperen

Ontwaak tussen adembenemende vergezichten in het glooiende landschap. Op de camping vindt u verschillende laantjes en veldjes. De kampeerplaatsen zijn gevarieerd en u kunt kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt kamperen. Gaan er kleine vakantiegangers met u mee? Dan is een plek langs het speelveld ideaal. Bij het maken van uw reservering kunt u zelf een plekje uitzoeken.

Klik hier om naar de website van Camping Vinkenhof te gaan

Contactgegevens

Address
De Aw Geul, 2, Engwegen, Schin op Geul, Valkenburg aan de Geul, Limburg, Nederland, 6305PM, Nederland

Locatie