Camping ‘t Strandheem

Camping 't Strandheem

Camping ‘t Strandheem

Familiecamping in Groningen

Geniet met het hele gezin van een vakantie op Camping 't Strandheem. Dit is een echte familiecamping met veel faciliteiten voor kinderen. Er is een overdekt zwembad, strandbad, veel speeltuinen (waarvan één overdekt), jeugdhonk en disco, snackbar, parkwinkel en in de zomervakantie is er een leuk animatieteam aanwezig.

Kamperen met kinderen

Op de camping vindt u ruim 200 kampeerplaatsen van minimaal 100 m2. Er zijn verschillende kampeerveldjes, dus voor iedereen zit er wel een leuke plek bij. Deze kampeerplekken zijn geschikt voor een caravan of tent.  De auto mag op de plek blijven staan en honden zijn toegestaan. Ook is het mogelijk om een kampeerplaats met privé-sanitair te reserveren. Voor campers zijn er verharde camperplaatsen beschikbaar.

Huur een accommodatie

Als u zelf geen caravan of tent heeft is het mogelijk om comfortabel te verblijven in één van de accommodaties. U heeft de keuze uit een avontuurlijke tent of een chalet voor 6 personen. Er zijn 3 verschillende tenten: De Lodge Glamping tent heeft een eigen sanitair en is geschikt voor max. 5 personen, de tunneltent is geschikt voor 4 personen en de hoteltent is geschikt voor 2 personen. Ook heeft u de keuze uit 3 verschillende chalets: de Aqua voor 6 personen, de Riviera voor 6 personen en de Mobilhome voor 6 personen. Voor iedereen zit er wel een geschikte accommodatie tussen!

Klik hier om naar de website van Camping 't Strandheem te gaan

Contactgegevens

Address
't Strandheem, 2, Parkweg, Opende, Westerkwartier, Groningen, Nederland, 9865VP, Nederland

Locatie