Camping en jachthaven de Maasterp

camping en jachthaven de Maasterp

Camping en jachthaven de Maasterp

De Maasterp is een gezellige camping met jachthaven voor jong en oud. Gelegen op een schiereiland direct aan de maas in het pittoreske dorpje Ohé en Laak is het de ideale uitvalsbasis voor fiets -en wandeltochten door de schitterende omgeving.

Accommodatie aan het water

De ruime Maasvilla’s bieden 120 m2 woongenot, verdeeld over twee verdiepingen. Op de benedenverdieping kunt u heerlijk relaxen in het slaapgedeelte. Dit ligt gedeeltelijk onder de waterlijn, wat een beschut en maritiem gevoel geeft. De villa beschikt over drie tweepersoons slaapkamers en twee luxe badkamers. Het woongedeelte bevindt zich iets boven het waterniveau. Door de oplopende dakconstructie en de grote glaspartij is de woning heerlijk licht. U heeft een prachtig uitzicht op het water en de omgeving. Het terras verbindt binnen en buiten. In de open keuken vindt u alles wat u van een moderne keuken mag verwachten. Dat is echt thuiskomen.

Camperplaatsen

Op pad met de camper betekent optimale vrijheid en maximaal comfort. Dat begrijpen ze bij de Maasterp. Exclusief voor campers hebben we dan ook prachtige plaatsen met uitzicht op de jachthaven compleet met eigen sanitair. Alle camperplaatsen beschikken over WiFi (tegen betaling) en een eigen stroomaansluiting. Tevens vindt u bij de camperplaats een gemeenschappelijk sanitairgebouw, watertappunt, afvoerplaats van uw vuilwater en een chemisch toilet afstortput.

Jachthaven

Jachthaven de Maasterp is uniek gelegen in de Limburgse plaats Ohé en Laak, aansluitend op de Maasplassen en zo'n 30 km van Maastricht. De luxe jachthaven is goed bereikbaar en ligt beschut in de directe nabijheid van de Maas. De jachthaven is voorzien van 450 ligplaatsen en kent uitstekende voorzieningen: 10 ampère stroom, water, douche en toilet. Verder is er een gezellig restaurant met fraai uitzicht en ruime parkeergelegenheid met goede verlichting.

Klik hier om naar de website van De Maasterp te gaan

Contactgegevens

Address
3, Dijk, Ohé, Ohé en Laak, Maasgouw, Limburg, Nederland, 6109RB, Nederland

Locatie