Camping de Waterjuffer

Camping De Waterjuffer

Camping de Waterjuffer

Ontspannen kamperen in de Achterhoek

In Harfsen, een dorpje op de grens van Gelderland en Overijssel ligt Camping de Waterjuffer. Prachtig gelegen in het aantrekkelijke Achterhoekse coulisselandschap, nabij Lochem en Gorssel en de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer. En ook de Sallandse Heuvelrug met Holten, Nijverdal en Rijssen vindt u in de directe omgeving.

Camping de Waterjuffer is een oase voor iedereen die rust en ruimte op kleinschalige velden in een groene parkachtige omgeving waardeert. Voor rustzoekers en senioren is het echt genieten en tot jezelf komen.

Fietsen en wandelen in de natuur

De omgeving van Harfsen is één van de meest populaire fietsgebieden van Nederland. Het landschap is prachtig en divers: van weides tot bos en van vlak tot glooiend.

Of gaat u toch liever wandelen? Alle wandelingen leiden je langs prachtige natuur, cultuur en historische monumenten. Wandel door de smalle straatjes van middeleeuwse stadjes waar je nog steeds de historie kunt voelen. Geniet van eindeloze wandelingen of lange fietstochten in een schilderachtige omgeving.

Klik hier om naar de website van Camping de Waterjuffer te gaan

Contactgegevens

Address
4, Jufferdijk, Harfsen, Lochem, Gelderland, Nederland, 7217PG, Nederland

Locatie