Camping de Chênefleur

Supervakantie

Camping de Chênefleur

Bij Camping de Chênefleur kampeer je midden in de Belgische Ardennen. Met een aantal campingplekken aan het water geniet je op deze charmecamping van het mooiste wat de Belgische Ardennen te bieden heeft.

Kampeer aan het water

Jouw caravan, tent of vouwwagen kan je kwijt op een van de prachtige kampeerplaatsen direct aan het water. Je wordt wakker met uitzicht over rivier de Semois. Een doorgaans ondiepe rivier wat hierdoor uiterst geschikt is voor ultiem waterplezier met het hele gezin. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een duik in het zwembad te nemen. De rest van de campingplekken staan misschien niet aan het water, maar wel midden in de prachtige Belgische Ardennen.

Kamperen in de Belgische Ardennen

De Chênefleur heeft een ideale locatie om rechtstreeks de natuur in te trekken. In de omgeving vind je heuvelachtige graslandschappen afgewisseld met uitgestrekte bossen. Leuk om een keer met de mountainbike doorheen te fietsen, want die huur je gemakkelijk op de camping. Voor natuurliefhebbers is het gegarandeerd genieten, maar ook voor een stedentrip of een bezoek aan een aantal karakteristieke dorpjes ligt de camping op een fijne plek. Zo liggen Virton, Arlon of zelfs Luxemburg-stad allemaal binnen driekwartier rijden vanaf de camping.

Ga naar de website van Camping de Chênefleur voor meer informatie.

Contactgegevens

Address
Camping de Chênefleur, Rue du Monument, Tintigny, Virton, Luxemburg, Wallonië, 6730, België

Locatie