Camping De Binnenvaart

Camping De Binnenvaart

Camping De Binnenvaart

Vakantie aan het water

Camping De Binnenvaart is schitterend gelegen in de natuur aan een grote natuurlijke plas (20 hectare). De camping is aangesloten op een groot wandel- en fietsnetwerk. Prachtig gelegen tussen “fietsen door het water” en “fietsen door de bomen”.  Daarnaast Taverne 't Vaartje de ideale stopplaats voor paard en ruiter. Taverne 't Vaartje is, net zoals de camping, het hele jaar door geopend.

Kamperen aan het water

Camping De Binnenvaart is zeer geschikt voor families. Ruimte, rust en groen is hier voor alle leeftijden aanwezig. Geniet vanaf deze camping optimaal van wat Limburg u allemaal te bieden heeft. U kunt kiezen voor een mooie kampeerplaats of een comfortabele accommodatie. Er zijn drie verschillende soorten kampeerplaatsen: de toeristische plaats, de camperplaats en de tentweide. Als u geen eigen kampeermiddel heeft is het ook mogelijk om een 6 persoons chalet of een Glamping tent te huren.

Faciliteiten voor een comfortabel verblijf

De grootste trekpleister op deze natuurrijke camping in Limburg is het recreatiemeer De Plas met breed zandstrand. Jong en oud vermaakt zich hier volop! Camping De Binnenvaart is een gemoedelijke rustige camping waar u heerlijk kunt ontspannen of lekker actief bezig kunt zijn op het water. Het is net wat u het meeste ligt. Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van het Waterspeelparadijs van Wilhelm Tell. Taverne 't Vaartje beschikt over een mooi terras met prachtig uitzicht over het meer. Naast Taverne 't Vaartje staat een paardenstalling waar alle ruiters gebruik van kunnen maken.

Klik hier om naar de website van Camping De Binnenvaart te gaan

Contactgegevens

Address
49, Binnenvaartstraat, Kwalaak, Houthalen, Houthalen-Helchteren, Maaseik, Limburg, Vlaanderen, 3530, België

Locatie