Camping Brilon

Camping Brilon

Camping Brilon

Lieflijk glooiende bergen, romantische dorpjes met vakwerkhuizen, eindeloze bossen... dat is het Sauerland. Op slechts 2,5 uur rijden van de Nederlandse grens ligt deze mooie streek. In dit fantastische gebied ligt net buiten de Hanzestad Brilon, direct aan het bosrijke natuurpark Rothaargebergte, ons vakantiepark.

Camping en Ferienpark in het Sauerland

Vakantiepark Brilon is prachtig gelegen op een helling van de Poppenberg. Het vakantiepark bestaat uit Camping & Ferienpark Brilon en Chaletpark Sauerland Ferien Resort. Het unieke aan ons vakantiepark is het prachtige weidse uitzicht waar u vanaf uw kampeerplaats of chalet van kunt genieten.

Zowel in de zomer als winter hoeft u zich geen moment te vervelen door de veelzijdige omgeving. Het aangrenzende natuurpark Rothaarsteig is zeker de moeite van het ontdekken waard. Volg een van de vele wandelroutes of stap op de fiets of mountainbike. U kunt ook golfen op de naastgelegen golfbaan en een duik nemen in het nabij gelegen openluchtzwembad. In de winter zijn de skipistes makkelijk te bereiken vanaf vakantiepark Brilon. En het stadje Brilon is een prachtige plek om de dag ontspannen af te sluiten.

Klik hier om naar de website van Camping Brilon te gaan

Contactgegevens

Address
Camping & Ferienpark Brilon, 75, Hoppecker Straße, Gudenhagen, Brilon, Hochsauerlandkreis, Noordrijn-Westfalen, 59929, Duitsland

Locatie