Camping De Barkhoorn

Camping de Barkhoorn

Camping De Barkhoorn

Lekker vakantie vieren in het noorden van het land en midden in de natuur? Camping De Barkhoorn heeft een mooie ligging. De camping ligt in Groningen, maar grenst tegelijkertijd tegen Drenthse en de Duitse grens aan.

Je kan alle kanten uitwaaien van camping De Barkhoorn. Zo ligt de camping middenin een schitterende natuur en is er een zwemvijver aanwezig met een mooi zandstrand. Een plek die je met eigen ogen moet hebben gezien.

Voor ieder wat wils op De Barkhoorn

Op zoek naar een knusse accommodatie, heb je meer de behoefte aan kamperen of ben je op zoek naar de gulle middenweg? Dan is glamperen misschien iets voor jou. In ieder geval bij camping De Barkhoorn is het allemaal mogelijk.

Je bent op deze camping welkom met je vouwwagen, caravan, camper of jouw eigen tentje. Je hebt verschillende soorten kampeerplaatsen. De ene heeft comfort dan de ander. Wil je terug naar 'de basics' dan kan jij met jouw eigen tentje terecht op de veldkampeerplaatsen.

Ben je op zoek naar dat kampeergevoel, maar dan wel met de luxe van thuis? Dan zijn de mooie lodges en chalets die op de camping staan iets voor jou. Maak gebruik van de fijne faciliteiten, neem deel aan leuke activiteiten of verken de omgeving met de fiets. Je kan alle kanten op.

Kortom: genoeg keus op deze mooie camping in het noorden van Nederland.

Meer informatie over de camping de Barkhoorn

Contactgegevens

Address
Vakantiepark De Barkhoorn, 6, Beetserweg, Ter Borg, Sellingen, Westerwolde, Groningen, Nederland, 9551VE, Nederland
Phone

Locatie