Camping Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil

Kamperen in de Bourgogne

Als je bij camping Aux Rives du Soleil komt kamperen zijn er verschillende mogelijkheden. Wordt het een kampeerplaats aan de rand van de weide en grazende Franse koeien? Of liever een plaats aan de Reyssouze waar je dichtbij jouw kampeerplaats kunt vissen? Of wordt het een plaats aan de speelweide waar je kinderen ongestoord, vrij en veilig kunnen spelen? Aan jou de keuze! Onze kampeerplaatsen hebben een minimale oppervlakte van 100 vierkante meter met naar eigen keuze zon of schaduw. Door deze ruime plaatsen en de goede faciliteiten die Camping Aux Rives du Soleil te bieden heeft, hoeft niets een onbezorgde vakantie nog in de weg te staan.

Overnachtingscamping Route du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil heeft een perfecte ligging voor een tussenstop als u onderweg bent naar Zuid-Frankrijk. De camping ligt halverwege Frankrijk en is voor veel vakantiegangers een uitstekende plek om een tussenstop te nemen. Camping Aux Rives du Soleil heeft een speciaal terrein voor passanten waar u uw caravan aangekoppeld kan laten staan.

Stacaravan huren in de Bourgogne

Camping Aux Rives du Soleil verhuurt sfeervolle accommodaties en bungalowtenten die alles hebben voor een comfortabel verblijf. Voor ieder budget is er een ideale accommodatie. Verder heeft de camping uitstekende voorzieningen die het verblijf nog leuker maken. Zo is er een openlucht zwembad, een sfeervol restaurant, een snackbar, een speelweide en twee sanitairgebouwen.

Klik hier om naar de website van Camping Aux Rives du Soleil te gaan

Contactgegevens

Address
Aux Rives du Soleil, Route de Fleurville, Pont-de-Vaux, Bourg-en-Bresse, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes, Metropolitaans Frankrijk, 01190, Frankrijk

Locatie