Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Twente. Een compleet bungalowpark in de buurt van Almelo, waar je terecht kan voor een heerlijke vakantie of een leuk dagje weg.

Klik hier om naar de website van Bungalowpark Hoge Hexel te gaan

Bungalows midden in Twente

Het hele gezin is welkom op Bungalowpark Hoge Hexel. Het park heeft een groot aanbod aan luxe vakantiehuisjes voor groepen van 6 tot 20 personen. Daarnaast eet je een lekker hapje in het restaurant of doe je een drankje op het buitenterras.

Genoeg te doen bij vrijetijdspark De Hoge Hexel

Hoge Hexel is bijzonder rijk aan leuke faciliteiten. Het park beschikt namelijk over een bowlingbaan, fietshuur, binnenspeeltuin en nog veel meer! Het is daarnaast mogelijk om de prachtige Twentse natuur te verkennen op een van de E-choppers die het park verhuurd.

Kindercamping: binnen en buiten zwemmen

Wist je dat je bij Bungalowpark Hoge Hexel ook lekker binnen én buiten kunt zwemmen? In de zwemvijver de Hexelse Plas kunnen kinderen volop ravotten en spelen. Er is een speciaal afgezette zwemzone. Toch liever binnen zwemmen? Ook dat kan in het binnenzwembad met apart peuterbad, glijbaan en waterval. Meer weten over leuke kindercampings? Lees hier het blog.

Zwemvijver Hoge Hexel

Contactgegevens

Address
6a-Z234, Bruine Hoopsweg, Hoge Hexel, Wierden, Overijssel, Nederland, 7645 BJ, Nederland

Locatie